Seat MII så vel som Ibiza Toca -utgaver eksponert

Sete MII så vel som Ibiza Toca -utgaver er kunngjort. Den nye MII så vel som Ibiza -design er basert på det fremtredende SE -trimmen, så vel som funksjonsutstyr, inkludert berøringsskjermsetet bærbart system, som standard.
Det bærbare systemet er et kassettboks-størrelse system som festes til toppen av dashbordet. Det administreres ved hjelp av en fem-tommers berøringsskjerm i tillegg til at SAT-NAV, Bluetooth-telefon samt lydstrømmingsfunksjoner, et Micro SD-kortspor for musikklagring, samt Trip Computer-funksjonene.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Andre spesifikasjonshøydepunkter inkluderer klimaanlegg, et skinnpakket ratt i tillegg til girknott, elektriske dørspeil, elektriske frontvinduer samt elektronisk stabilitetskontroll.
MII TOCA drar også fordel av bilparkeringssensorer bak, mens Ibiza-designet får tåkelys foran, så vel som en oppgradering fra 15-tommers til 16-tommers legeringshjul.
MII TOCA er basert på MII 59bhp 1.0-liters SE-design samt tilbys i både tre så vel som femdørs kroppstiler. MII TOCA tre-dørs starter på £ 9 845, mens de fem dørbilene og lastebilen starter på £ 10,195. Dette er ytterligere £ 475 i forhold til SE -designen som den er basert på, men setet sier at tilleggsenhetene er verdt £ 805.
Ibiza TOCA tilbys i det fulle utvalget av kroppstiler, og integrerer tre-dørs SC-hatchback, fem-dørs lukeback samt St Estate-modeller. Kostnadene begynner på henholdsvis £ 12 700, £ 13.200 samt £ 13.920, noe som gjør Ibiza TOCA £ 425 mye mer kostbart enn SE -bilene og lastebilen den er basert på.
TOCA -utgavene tilbys å kjøpe nå, med aller første biler og lastebiler som forventes å dukke opp her i begynnelsen av februar. Imidlertid, hvis du kjøper en MII TOCA mellom nå, så vel som slutten av mars, minimeres kostnadene med en i tillegg £ 850, og setter tre-dørs modellens startkostnad på £ 8.995.
Nøyaktig samme gjelder Ibiza TOCA. Få dette før slutten av mars så vel som kostnadene kuttes med £ 2.705, noe som gjør startkostnadene for tre-dørs SC-design £ 9.995.

Leave a Comment