Energikostnadskap: elektriske kjøretøyhusladekostnader for å øke med £ 200

Eiere av elektriske kjøretøyer kan se at husets ladekostnader øker med rundt £ 200 per år avhengig av energitariffen deres, etter at Ofgem økte energikostnaden med 54 prosent.
Kunngjøringen, som vil tillate leverandører av energitjenester å sette opp kundenes utgifter, kan bety at huslading er £ 16 per måned – tilsvarer £ 192 per år – mer kostbart for EV -eiere med en grunnleggende variabel tariff, ifølge Octopus Electric Vehicles.

Regjeringen avdekker stil for ‘ikonisk’ elektrisk kjøretøy ladingspunkt

Firmaets administrerende direktør, Fiona Howarth, sa til Auto Express: “For de to tredjedeler av britiske sjåfører som har en innkjørsel, er det så enkelt å lade kjøretøyet som å lade telefonen. Forståelig nok kan sjåfører kanskje lure på hva energikostnadsuttalelsen betyr for dem, men når du ser bedre under panseret, er ikke tallene så skremmende.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

“En typisk sjåfør på en grunnleggende variabel tariff kan se kostnadene øke med litt over £ 16 i måneden. Imidlertid fylles mange sjåfører også til en lav pris over natten på en EV -spesifikk tollsats – for eksempel Octopus Go – når energi er rikelig når vi sover. Å drive kjøretøyet på den over natten koster bare £ 12 per måned for den typiske britiske sjåføren.
“Dette er en besparelse på over £ 1000 hvert år sammenlignet med å gi et kjøretøy med gammel institusjonsbensin, noe som gjør overgangen til en EV enda mer attraktiv.”

Leave a Comment