2022 Citroen Berlingo så vel som Spacetourer MPV-er går bare elektrisk

i sitt sitat for å bli en helt elektrisk markering, har Citroen akseptert bensin i tillegg til dieselkraft fra sin Berlingo så vel som Spacetourer MPVS, og forlater den elektriske E-Berlingo så vel som e-rom-omsorg som de eneste valgene i området. Virksomheten reduserer også kostnadene for disse modellene.
E-Berlingo-følelsen på inngangsnivå starter nå fra £ 29.495, inkludert regjeringsstipendet, med kostnadene som øker til £ 30.495 for langhjulsbase-varianten. E-Berlingo Style XTR koster også £ 30.495, samt er tilgjengelig i den grunnleggende kroppsstilen med mye mer grunnleggende sett, inkludert et panoramisk soltak samt elektriske vindusblindinger.

Ny 2021 Vauxhall Combo-E Life Electric MPV får £ 31,610 kostnadskode

Alle e-Berlingos er utstyrt med en 134bhp elektrisk motor, og kjører forhjulene alene, samt drevet av en 50 kWh batteripakke. Dette leverer en rekke 174 miles på WLTP -syklusen, samt batteriet kan lades til 80 prosent på 30 minutter på en ladestasjon på 100 kW. I langhjulsbase kan e-Berlingo bringe syv passasjerer, samt bruker maksimalt 4000 liter bringe område med setene brettet.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Den større e-rom-elektriske elektriske er mye mer funksjonell, samt koster fra £ 30.295 for standardhjulsbaseversjonen. Den lengre XL-versjonen kommandoer en premie på £ 200, i tillegg til at hver design mottar nøyaktig samme 134bhp elektrisk motor samt 50 kWh batteri som e-Berlingo. Den ekstra vekten til e-rommet indikerer at variasjonen reduseres til 143 miles, men den større MPV kan bringe ni passasjerer i stedet for syv.
Den fulltelektriske e-Berlingo så vel som e-rom-line-ups letter Citroens skifte til et helt elektrisk merke, sammen med AMI City-bilen, E-C4 så vel som industrielle EV-er som E-Dispatch så vel som E -Relay.
Den nye, minimerte prisingen for e-Berlingo så vel som e-rom-spacetourer vil være effektiv fra 11. januar.

Leave a Comment