Mini bekrefter planen om å gå helt elektrisk innen 2030

BMW-gruppen har bekreftet at Mini vil foreta en transformasjon til et fullstendig elektrisk merke i løpet av det neste tiåret.
Mini vil introdusere sin siste nye design som tilbys med interiørforbrenningsmotorer i 2025, så vel som at innen 2027 virkelig håper det at 50 prosent av alt minisalg er helt elektrisk. I 2030 vil merkevarens hele line-up bare bestå av batterielektriske kjøretøy.

Nytt mini elektrisk nivå 2: Langvarig testgjennomgang

For øyeblikket er merkets eneste fullstendig elektriske design The Mini Electric, som er produsert på merkets Cowley-anlegg i Oxfordshire, mens plug-in hybridversjoner av Countryman samt Clubman viser opp resten av den elektrifiserte oppstillingen.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Nå har Mini bekreftet at neste generasjons Countryman vil gå i produksjon i 2023, så vel som i likhet med den nåværende Mini Hatch, vil den bli opprettet med både interiørforbrenning så vel som fullt elektriske drivlinjealternativer.
Den nye landsmannen forventes å vokse i størrelse til å ende opp med å bli en rival for slike som BMW X1 så vel som Audi Q3 Compact SUV -er.
I løpet av nøyaktig samme år vil merkevaren introdusere en ny generasjons luke basert på en fullt elektrisk plattform som er konstruert i samarbeid med kinesisk bilproduserende gigant utmerket vegg. Det vil krympe i størrelse sammenlignet med den nåværende mini-luken, så vel som Will endte opp med å være en rival for slike som Honda E, så vel som den nye altelektriske Fiat 500.
I fjor fortalte minisjef Bernd Körber: “Når jeg oppgir liten, mener jeg at jeg vil lage en liten tre-dørs luke igjen. I dag er det noen begrensninger for fotgjengere sikkerhet, men vi vil, når det gjelder stil og utvendig, gjøre tre-dørs luke så lite som mulig. ”
Tror du Mini ville være en suksess som et helt elbil og lastebilmerke? La oss forstå tankene dine nedenfor …

Leave a Comment