Flere dager å sitere så vel som vinne på flere copart steder

som vi kickstart det nye året her på Copart, er det også begeistret for å starte noen nye auksjonsdager på flere steder landsomfattende også!

Å legge mye mer på internett-auksjonene til auksjonskalenderen gir deg enda mye mer sjanser til å sitere på, så vel som å vinne dine foretrukne biler, lastebiler samt SUVer i Atlanta Sør, Tampa Sør, Philadelphia, Indianapolis samt Detroit-områder.

Du har nå sjansen til å sitere på, så vel som å få biler på overensstemmelse med dager:

Atlanta South # 146adding torsdager på 10 A.M. ET i tillegg til de eksisterende tirsdagene kl 10 A.m. auksjoner (begynnelsen 8. februar)

Tampa Sør # 34Adding tirsdager på 10 A.M. ET i tillegg til de eksisterende fredagene kl 10 A.M. Auksjoner (begynnelsen 2. februar)

Philadelphia # 26Adding tirsdager på 10 A.M. ET i tillegg til de eksisterende fredagene på 10 A.M. Auksjoner (som begynner 19. januar)

Indianapolis # 44Adding fredager på 10 A.M. ET i tillegg til de eksisterende tirsdagene på 10 A.M. Auksjoner (som begynner 22. januar)

Detroit # 61Adding fredager på 10 A.M. ET i tillegg til deres eksisterende tirsdager på 10 A.M. Auksjoner (som begynner 22. januar)

Pass på å oppdatere kalendere med de nylig lagt til auksjonsdatoene i dag!

Legg til alle nye auksjonsdatoer til kalenderen din nå >>

Dele denne:
Facebook.
Twitter.
LinkedIn.

Som dette:
Liker å laste …

Leave a Comment