‘Storbritannias kjøretøyproduksjon er fullstendig kuttet med 50% på bare fem år’

Akkurat nå er livet fantastisk for to av Storbritannias største eiendeler – Bentley samt Gordon Murray Automotive (GMA). Det kan til og med hevdes at til tross for de kontinuerlige problemene i vår pandemi-herjede verden, har disse to aldri hatt det så bra.
Forrige onsdag var jeg vitne til britene så vel som tyske Bentley-gutter så vel som kvinner i livlig humør da de snakket med autentisk interesse for deres eksisterende eller forestående hybrid så vel som rene elektriske produkter, rekordåret de nettopp har hatt glede av, ambisiøst Storbritannias produksjonsplaner, enorme (og ikke-subsidierte) monetære investeringer på engelsk jord, pluss tonn mer positive ting. Forstå den følelsen når du ikke kan hjelpe deg med å føle deg stolt over å være britisk? Det var det jeg fikk fra Bentley for noen dager siden.

Bestselgende kjøretøy 2022: Storbritannias topp 10 mest fremtredende modeller

Og overholdelsen med dagen jeg var vitne til mer følelsesmessig ambisjon, motivasjon så vel som positivitet-takket være den vågal-å-være-forskjellige GMA, så vel som den nylig avslørte T.33 Hypercar. I likhet med Bentley er professor Gordon Murrays firma i verdensklasse britisk, avlet så vel som basert-i tillegg til å bygge kjøretøyer i Blighty. Hva er det ikke å like?
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Men selv om dette paret ikke sammenkoblet, det er veldig bra i sine respektive fabrikker nordover i Crewe så vel som i det dype sør i Windlesham så vel som Dunsfold, er det også mange som har en vanskelig tidsbilanlegg i andre deler av Storbritannia. Plummetproduksjonstall er deres problem, så vel som Society of Motor Produsenter så vel som Traders (SMMT) har nylig ikke vært redd for å fremheve sannheten om at 2021 var det mest dystre året for britisk kjøretøybygg siden 1956. Gruppen beskyldte Covid , Lockdowns, Microchip mangler så vel som bemanningsproblemer (men interessant nok, ikke Brexit) for dette enorme snittet i antall kjøretøyer utviklet ved hjelp av hurtigforskyvende ‘laget i England’ klistremerker eller plakk.

Leave a Comment