Toyota husker alle 2800 hydrogen miraier rundt om i verden

Toyota har uttalt at den vil huske alle 2.800 av hydrogenbrenselcellekjøretøyet Mirai -biler, utviklet mellom november 2014 samt desember 2016, etter at den oppdaget potensielle problemer med utgangsspenningen produsert i brenselcellesystemet.
Selskapets aller første hydrogenkjøretøys tilbakekalling noensinne vil inneholde en programvareoppdatering til brenselcellen og forventes å ta rundt en halv time. Det vil være gratis.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Med bare 13 hydrogenstoffstasjoner i Storbritannia, har noen rent forbeholdt forskningsstudiefunksjoner så vel som ikke for industriell bruk, hydrogenbiler og lastebilopptak gått sakte. Toyota UK uttalte at bare 28 Mirais er registrert i dette landet, men kunne ikke bekrefte om alle 28 er inkludert i tilbakekallingen, ettersom noen allerede har fått programvare -applikasjonen endret før registrering i år.
• Hydrogenbiler: Ny statlig finansiering for brenselcellebiler
Under unike kjøreforhold, for eksempel å trykke på gasspedalen til den vidåpne gassinnstillingen mens du kjører med cruise -administrasjon på under en lang nedstigning, kan spenningen produsert av drivstoffcellen Boost -omformeren overgå systemets maksimale grenser, har Toyota sagt.
Siden han introduserte hydrogenbilen på 66 000 pund, har Toyota tilbudt rundt 2800 i Japan, USA, Europa så vel som Midt -Østen.
Vil du kjøpe en hydrogenbil? Fortell oss i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment