Hyundai klikk for å få service utvidet til å lage alle biler og lastebiler som tilbys på internett

Hyundai er å utvide dets klikk for å få nettsalgsdrift ved å gjøre alle biler og lastebiler som tilbys for å komme på nettet.
Fra april i år vil klienter kunne velge sitt nærmeste Hyundai -forhandler på nettet, før de spesifiserer noen form for en av selskapets biler og lastebiler til deres personlige smak. Finansvalg kan deretter skreddersys til krav, før noen form for diskonteringsrenter brukes, så vel som salget er ferdigstilt.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Klikket for å få service er ikke et nettsted for kostnadssammenligning, så det vil ikke være mulig å sette selskapets 165 forhandlere mot hverandre i en anbudskrig. Klienter vil imidlertid kunne få private sitater fra alle typer Hyundai Merchant, ettersom alle vil være koblet til klikket for å få tjeneste.
Mens testdrev vil trenge et forhandlerbesøk, vil det være mulig å ha en helt ny Hyundai gitt til døren din uten når du setter foten i et forhandlerskap – selv om en £ 250 husforsendelsesgebyr sannsynligvis vil søke om de som ikke ønsker å samle bilen sin .
Hyundais administrerende direktør i Storbritannia, Tony Whitehorn, uttalte at veksten av selskapets klikk for å få programmet ville føre til en “fullstendig overhaling” av detaljhandelsvirksomheten, og la klienter gradvis føle, som han gjør, at: “Jeg regner med å kunne få min Biler og lastebil på nettet, i dag ”.

Leave a Comment