New Aston Martin DBS Superleggera: Vanquish erstatning avslørte

Aston Martins vekkelse under den nye ledelsen har ikke vært noe mindre enn bemerkelsesverdig. En strøm av nye modeller og konsepter har alle hjulpet til inntekter – et sjeldent ord i Astons lange og berømte historie. Og denne nye rekkevidden-modellen hyller den historien i navnet: DBS Superleggera.
Annonse – Post fortsetter under

DBS -navnet dukket først opp i 1967, mens navnet Superleggera antyder den lette konstruksjonen. Imidlertid er dette en bil som er oppdatert og en bil som Aston Boss Andy Palmer beskriver som ‘en brute i en drakt.’
• New Aston Martin DBS Superleggera Prototype Review
Den bruker den nye DB11 som base, sammen med en versjon av bilens tvillingturbo 5,2-liters V12. Som en utrolig GT har den imidlertid en veldig annen kort. Det er 70 kg lettere enn en V12 DB11 og bruker kortere giring for bedre ytelse. Quad -eksosen er innstilt for mye mer støy i bilens mye brukbare dreiemomentbånd – det er 10db høyere – og det er, ifølge Aston Martins ingeniørdirektør Matt Becker, “mer engasjerende og spennende enn DB11.”
34

Når det gjelder tall, produserer Superleggera’s V12 716bhp og 900nm dreiemoment, mens topphastigheten er 211 mph med 0-62 mph som går forbi på bare 3,4 sekunder og 0-100 mph på 6,4 sekunder. Å, og du må betale £ 225.000 for å få en.

Leave a Comment