MG demper bensinbiler og lastebilbestillinger på grunn av “kortsiktige” forsyningsproblemer

MG har kuttet ned salget av sine nye bensindesign midlertidig som svar på kontinuerlige forsyningsproblemer som begrenser tilgjengeligheten av sine forbrenningsdrevne biler.
Ifølge en talsperson for MG opplever det britiske merket “kortsiktige” problemer som er påvirket av faktorer som kontinuerlig halvledermangel. På sin side betyr dette at virksomheten har måttet begrense antallet MG-design av bensin-design, er i stand til å tilby kundene.

Hyundai så vel som Genesis Plot 17 Nye elektriske kjøretøyer innen 2030

MG-representanten forklarte: “Vi har sett en ekstremt sterk begynnelse til 2022 med stor etterspørsel etter våre nye biler, noe som har ført til noen kortsiktige forsinkelser i tilbudet av spesifikke modeller, så våre forhandlere blir bedt om bare Plasseringsordrer for kjøretøyer i den eksisterende forsyningsrørledningen. ”
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

De fortsatte med å forklare rapporter om MGs tildeling av 2022 av bare bensindesign som ble tilbudt som “usant”, og påpekte at “som enhver produsent, prøver vi vår fineste for å forutsi fremtidig etterspørsel så vel som ordreaksjer deretter”.
“Eksisterende forsyningsrørledning” -kjøretøyer er ikke en del av MGs nåværende forhandlerbeholdning, men er i stedet kjøretøyer som allerede er bestilt, så vel som på grunn av sendes til Storbritannia. Dette betyr i det minste at MG -klienter som bestilte bensinutforming før begrensningene kom i innvirkning, vil ikke få bestillingen deres kansellert, selv om
Deres biler og lastebil er ikke utviklet ennå.

Leave a Comment