Gap mellom offisielle så vel som den virkelige drivstoffets økonomiske klima vokser til 42 prosent

Det typiske rommet mellom en bils offisielle drivstofføkonomiske klimatall, så vel som de som er anskaffet i kjørevilkårene i den virkelige verden har hoppet til 42 prosent , Ny forskningsstudie har funnet.
Worldwide Council on Clean Transportation (ICCT) analyserte data fra over en million biler i åtte europeiske land, inkludert Storbritannia, for å nå sine funn. Det siste avviket på 42 prosent er i samsvar med dataene i 2013 som oppdaget et typisk rom på 25 prosent mellom annonsert så vel som økonomisk klima i den virkelige verden i 2013; Tilbake i 2001 var avviket bare ni prosent.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Privateide kjøretøyer klarte seg noe mye bedre enn forretningsbiler, med den tidligere publiseringen av et typisk avvik på 39 prosent så vel som sistnevnte en 45 prosent forskjell mellom offisiell så vel som oppnådd økonomi. ICCT estimerer forbrukerne betaler £ 350 ekstra i året for drivstoff som følge av disse forskjellene.
Disse tallene kan godt styrke seg i fremtiden, men takket være innføringen av en ny WLTP -testprosedyre for økonomisk klima så vel som utslipp. Dette nye programmet ble introdusert i september 2017, så vel som vilje endte med å være obligatorisk for alle nye kjøretøyer fra september 2018. WLTP -prosedyren erstatter det utgående NEDC -evalueringsprogrammet, som så kjøretøyer evaluert i bare 20 minutter i kjøp for å konstatere utslipp så vel som og drivstofføkonomi.
Til tross for det nye testregimet, sier ICCT mye mer kan kreve å bli gjort for å adressere taket mellom offisiell så vel som rapportert økonomi, som det nye WLTP -programmet: “Inneholder nye smutthull som kan tillate ytelsesrommet å øke igjen.”
Tror du en 42 prosent forskjell mellom sitert så vel som den virkelige verdensbrenseløkonomiske klimatallene er akseptabelt? La oss forstå nedenfor …

Leave a Comment