Kontantøkning for elektriske bilgebyrpunkter

Regjeringen har kunngjort at 37,5 millioner pund finansiering skal brukes til å forbedre elbilinfrastrukturen i et forsøk på å forbedre salget av plug-in-modeller som Nissan Leaf og Vauxhall Ampera .
Denne nyeste investeringen vil bli brukt til å betale for installasjon av ladepunkter i hjemmene til interesserte EV-eiere, samt for på gateavgift og plug-in-punkter på togstasjoner.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Regjeringen vil subsidiere 75 prosent av kostnadene for disse ladepunktene, med publikum, råd eller togoperatører som betaler forskjellen.
Dette er imidlertid ikke ny finansiering fra regjeringen; I stedet vil det bli hentet fra de 400 millioner pund som allerede er avsatt til £ 5.000 EV -tilskuddet.
Opptil £ 13,5 millioner av £ 37m vil utgjøre midlene til publikum som ønsker et innenlandsk kostnadssted. Dette er praktisk talt så mye som £ 17 millioner som er brukt på å subsidiere kjøp av elbiler – da det bare har vært 3.400 søknader om tilskuddet på 5.000 pund fordi det ble introdusert i april 2011.
Transportsekretær, Patrick McLoughlin, sa: “Denne investeringen understreker regjeringens forpliktelse til å sørge for at Storbritannia er verdensledende innen elbilindustrien.”
Det koster vanligvis rundt 1 000 pund å ha et innenlandsk kostnadssted installert – noe som innebærer at regjeringen vil betale £ 750 med eieren som henter de resterende £ 250. Poeng på gaten koster rundt £ 10.000-med fondet som betaler £ 7.5000 og rådet eller lokale EV-eiere som dekker resten av regningen.
Andreas Atkins, sjef for elbiltjenester på British Gas, sa: “Å ha et levedyktig offentlig ladetettverk er virkelig viktig for fortsatt vekst av EVs og regjeringens forpliktelse til å koble til plasser er gode nyheter.”

Leave a Comment