New Wise Fortwo så vel som for å begynne fra £ 11K

Den kloke Fortwo vil alltid være en dissentious bil; Størrelsen ser så vel som dynamikk like mange fans som detractors. Men som vår drivkraft av prototypen tidligere i år avslørte, kan Mercedes-eide kloke vinne en god del mennesker runde. Vi vil snart oppdage at bilene og lastebilen nesten er her med kostnader i tillegg til detaljer nå.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Foretatt da en forlenget fire-seters Forfour-bror igjen ble sammen med en forlenget fireseter, vises den 2,69 meter store bybiler og lastebil i begynnelsen av neste år. Det vil bli priset fra £ 11,125, med bare £ 495 mer, så vel som både biler og lastebiler er sjenerøst utstyrt for klassen.
6

De to designene kan være utstyrt med enten en tre-sylindret motor på 71 hk, eller for £ 595 ekstra er en 91 hk tre-pott turbo tilgjengelig. Begge motorene inkluderer en fem-trinns håndbokgir for aller første gang på en smart, selv om en seks-trinns bil med dobbel kobling er et alternativ på £ 995.
Tre designlinjer vil bli tilbudt for begge modellene: lidenskap, prime så vel som fullmakt. Inngangsnivå-entusiasme-spesifikasjonen får 15-tommers legeringshjul, cruisekontroll, automatisk klimakontroll, en Bluetooth-lyd samt telefonsystem, samt to interiørfargealternativer (oransje så vel som svart eller hvitt så vel som svart).
Flytt så mye som Prime Spec, for en ekstremt rimelig £ 695 ekstra, i tillegg til at du får glanset svart 15-tommers legeringer, et panoramisk glasstak med solbeskyttelse, oppvarmede skinnseter, samt bane-holder assist. Den tradisjonelle ‘pod’ -stilen Rev -teller så vel som klokker på samme måte.
6

Proxy-spesifikasjonen, som er identisk priset til Prime, tilbyr en sportsligere stil i tillegg til å få 16-tommers svart ‘y-spoke’ legeringer, glasstak, et blått så vel som hvitt interiør med artico samt stoffbekjempelse, bane holder hjelp så vel som sportspakken. Den bunten inkluderer et multifunksjonshjul i lær, 10 mm senket fjæring, sportspedaler samt en krom eksosfinish.
Valgfrie ekstrautstyr inkluderer premium så vel som premium pluss -pakker. Premium koster £ 795, samt bringer bakre bilparkeringsassistent, klokt mediesystem med navigasjon, samt komfortpakken som inkluderer et høydejusterbart hjul i høyden og elektriske oppvarmede speil.
Premium Plus (£ 1 295) tilbys bare på Prime så vel som proxy -spesifikasjon, samt bringer omgivelsesbelysning, LED -hodelykter med kommende husfunksjon, regn samt lette sensorer, samt et bakre kamera.
Sikkerhetssett på alle Fortwos så vel som forfire inkluderer fem kollisjonsputer, ABS, ESP, ISOFIX -montering samt overvåking av dekktrykk. På samme måte er vanlig tverrvindassist, et ulykkesfølersystem, i tillegg til at kollisjonsforebyggende hjelp er et alternativ på £ 195.

En spesialutgave vil bli tilbudt fra lansering, kalt utgave 1. Den vil utgifter fra £ 13 225, samt få unike fargevalg i så vel som ute, pluss idretten så vel som Premium Plus Bundle som standard.
Les mer om den nye Fortwo så vel som forfourt her.

Leave a Comment