New Volkswagen Golf GTI Clubsport treffer veien fra £ 37,315

Fresh fra baksiden av Golf GTI, VW tar nå bestillinger for en mer ekstrem versjon av Hot Hatch -ikonet: den nye 296bhp Volkswagen Golf GTI Clubsport.
Clubsport er en lettere, mer aggressiv, spor -partisk versjon av den varme lukebacken som tar AIM på Honda Civic Type R. Prisene starter fra £ 37,215 – opp fra £ 33,460 startende tall på den konvensjonelle GTI.

Topp 10 beste hot hatchbacks å kjøpe 2022

ClubSport holder seg med en 2,0-liters turbo firesylindret bensinmotor, men det er 296 hk-utgangen er en økning på 54 hk over den vanlige GTI. Moment trinn også opp, til 400nm (30nm mer enn i den vanlige MK8 GTI). For å unngå for mye overlapp med 316bhp Golf R-stasjonen sendes til forhjulene via en syv-trinns DSG-automatisk girkasse-det er ikke noe manuelt alternativ.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Med kraftgevinstene er ClubSport i stand til å dekke 0-62 mph målestokken på bare 5,6 sekunder, noe som gjør dette til den raskeste produksjonsgolf-GTI noensinne. Offisielt WTLP drivstofforbruk ligger på 37,7 mpg med CO2 -utslipp på 170 g/km.
8

Prestasjonsutviklingen er imidlertid ikke alle gjennom motoren, med betydelig chassisarbeid og aerodynamiske justeringer som også forbedrer effektiviteten på vei og bane. Hoved blant fremskrittene utover den vanlige GTIs chassis og drivlinje er en ny elektronisk differensial, pluss en klubbsportspesifikk styring og fjæring, som introduserer en mer aggressiv frontkammer for skarpere innkjøring. Bremsene har også blitt oppgradert; Frontskivene er større og lettere, øker stoppekraften og reduserer usprengt vekt samtidig.

Leave a Comment