Ny altelektrisk Ford Puma SUV som dukker opp i 2024

en ny fulltelektrisk versjon av den fremtredende Ford Puma SUV vil vises i 2024, som en del av Fords ‘Model E’ elektrifiseringsplan som inkluderer to større EV EV EV EV EV EV SUV -design samt fire nye elektriske varebiler.
Auto avslører forstår at Puma EV vil dele noen komponenter med de kommende elektriske versjonene av transittbæreren, så vel som Torneo Carrier varebiler for å holde prisene rimelige, så vel som den sannsynligvis vil bruke den eksisterende bilens globale-B-plattform i kjernen.

Ny Ford Electric Crossover to Spearhead Brand’s EV Offensiv

Ford har allerede gitt ut et teaserbilde av Puma EV, så vel som vår spesielle gjengivelse forhåndsviser stilen i sin helhet. Den elektriske varianten vil ikke bli gitt en drastisk restyle, og beholder den grunnleggende bilens krøllete crossover-kroppsform, høysettede frontlykter samt skrånende bakenden. Det vil være forskjellige EV-spesifikke justeringer, men som et lukket frontgitter for å forbedre aero-effektiviteten, en ny LED-løpende lysstil samt en noe renere støtfanger foran.
Annonse – Kort artikkel fortsetter under

Electric Puma vil bli utviklet sammen med Fords kommende elektriske industribiler på Fords Craiova -fabrikk i Romania. Merkets andre nye elektriske SUV -er – en mellomstor design samt en sportsligere crossover – skal opprettes på Fords Köln -anlegg, som blir konvertert til et EV -produserende anlegg takket være en investering på 1,5 milliarder pund. I motsetning til PUMA, vil disse omfavne Volkswagens MEB -elektriske design som en del av et teknisk partnerskap mellom de to merkene.
Det er ikke noe ord om batteristørrelse for den elektriske pumaen, men vi forventer at en rekke over 200 miles, slik at den kan kjempe med crossover-rivaler som Kia Spirit EV samt Peugeot E-2008.
Pumaen var Fords åttende veldig populære kjøretøy i Storbritannia i fjor, og formørket Fiesta raskt, som falt ut av topp ti helt. Vauxhall Corsa ender opp med å være Storbritannias veldig populære kjøretøy som delvis takket være det elektriske Corsa-E-derivatet, kan gi Ford presset til å produsere en altelektrisk fiesta ved å bruke den nøye tilknyttede Puma EVs batteri så vel som motorteknologi.
Selv om PUMA kan bruke en tilpasset versjon av den globale-B-plattformen som bruker elektriske varebilkomponenter, kan det hende at dette ikke er mulig med den nedre, mindre lukebacken. I stedet kan en elektrisk fiesta omfavne Fords kompakte elektriske varebilplattform, som vil være en rimelig løsning.

Det er på samme måte mulig at Fiesta -navneskiltet kan overholde Mondeo og dø helt ut. Ford fra Europa -sjef Stuart Rowley snakket om en elektrisk fiesta, sa: “Dette vil ikke være slutten på reisen. Vi vil bare tilby elektriske reisende kjøretøy innen 2030. Vi ser frem til å etablere fremtidige planer. ”
Klikk her for å sjekke ut listen over de beste elektriske SUV -ene som er best nå …

Leave a Comment