“Toyotas eksklusive arm fortsetter å hugge ut en unik nisje for seg selv”

Hva gjør en vellykket produsent av kjøretøy? Det er absolutt mange tiltak for dette, men to fjerne grunnleggende er muligheten til å tilby kjøretøyer, så vel som da muligheten til å holde menneskene som har kjøpt disse kjøretøyene glade på lang sikt.
I denne ukens problem konsentrerer vi oss om sistnevnte, da vi teller ned merkevarene du vurderer mest ekstremt i sjåførens kraftprodusenters diagram. Resultatene er selvfølgelig basert på utallige svarene på undersøkelsen av kjøretøyets eierskap.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• De aller beste kjøretøyprodusentene i 2017
Som alltid er det fjerne vinnere så vel som tapere, men en forestilling jeg mener er spesielt bemerkelsesverdig er Lexus. I det merket-besatte premium kjøretøymarkedet fortsetter Toyotas eksklusive arm å hugge ut en unik nisje for seg selv som et legitimt alternativ for det tyske etablissementet. Det er ingen mening, egentlig; Bare se på nøyaktig hvordan Nissans tilsvarende, Infiniti, har kjempet for å være en meningsfull tilværelse i Vest -Europa de siste årene.
Men det jeg spesielt liker med Lexus ‘suksess, er at det oppnås med en spesielt sterk produktstrategi. Et tiår tilbake ble merkevarens kjøretøy upåklagelig utviklet så vel som fantastisk raffinert, men ikke spesielt spennende. Rask fremover til 2017, så vel som vi har vågale stiler som RX så vel som GS som gjør at rivalene deres ser positivt generiske ut, pluss en elektrifisert no-diesel drivlinjepolitikk som ser prescient ut i det nåværende politiske klima. Det er langt fra den typiske kjøretøyprodusentens line-up.
Og denne strategien betaler utbytte, ettersom avstemningen vår viser at du liker bilene, og stemmer Lexus det aller beste merket på viktige områder som utvendig styling, motor samt girkasseytelse samt utvikler høy kvalitet og pålitelighet.
Til tross for så mye innovasjon i denne bransjen, er det overraskende få firmaer som er så dedikert til å gå sin egen metode på den måten Lexus har gjort, i tillegg til at det er en hyllest til visjonen du vurderer innsatsen så høyt.
Er du enig med Graham? Fortell oss hva du tror i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment