Forsikring: Er kjøretøyets hemmeligheter dekket?

Bilister kan bli rammet av utgifter til mange kilo for tapte eller stjålne kjøretøyhemmeligheter, da mange forsikringsselskaper ikke dekker deg for et slikt uhell, ifølge sammenligningssted Gocompare.
Virksomheten oppfordrer chauffeurs til å dobbeltsjekke politikken sin etter at den oppdaget at av 237 helt omfattende retningslinjer, 28 prosent gebyr ytterligere for å beskytte mot tapte nøkler, mens 22 prosent ikke tilbyr noen form for dekning for tapte nøkler .
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

En samlet sett på 87 prosent av retningslinjene dekket stjålne nøkler, men 10 prosent trengte et politisk tillegg, så vel som 3 prosent ga ingen stjålet essensielt dekning.
En erstatning som er viktig for en Ford Fiesta kan koste så mye som £ 200, mens en for en Audi A3 kan være så mye som £ 250.
Biloppgjør så vel som ModelApprox. erstatning essensielt så vel som bilkodingskostnader
Ford Fiesta £ 150-200
Ford Focus £ 150-220
VW Golf £ 180
Vauxhall Corsa £ 150
VW Polo £ 180
Fiat 500 £ 180
Vauxhall Astra £ 175
Audi A3 £ 220-250
Peugeot 208 £ 180
Nissan Qashqai £ 150-220

Matt Oliver, Gocomapres talsmann for motorforsikring, sa: “I dag har det å miste kjøretøyets hemmeligheter en tendens til å trenge et fantastisk tilbud mye mer enn en rask tur til en regional låsesmed.
“Utnyttelsen av klok innovasjon innen hemmeligheter så vel som andre nøkkelfrie dingser innebærer at for noen kjøretøyer, er den eneste metoden for å få en erstatning med produsenten – som kan være både tidkrevende og dyrt.”
Virksomheten uttalte at retningslinjer som dekker tapte eller stjålne hemmeligheter vanligvis dekker kostnadene (opp til summen forsikret) av låsesmedavgifter, nye låser samt erstatningsnøkler.
Den oppdaget at noen retningslinjer også dekker leiekostnader samt transport av kjøretøyet ditt til nærmeste reparatør. Retningslinjer skilte seg også ut i metoden sin for å erklære berørt på en sjåfør NO -erklæringer, så vel som om et overskudd vil bli brukt.

Leave a Comment