USAs rapport oppdager at Tesla Design s kan avgi mye mer ‘Lifetime CO2’ enn en bensin supermini

Tesla -designet er blitt oppdaget for å avgi mye mer karbondioksid (CO2) over programmet for hele livet enn en Bensindrevet supermini i områder der elektrisk energiproduksjon er spesielt avhengig av høye CO2-emitterende kilder. En ny forskningsstudie har utsatt for at livssyklusen CO2 -utslippene av utformingen er høyere enn for en Mitsubishi Mirage med en bensinmotor.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Forskere for Massachusetts Institute of Innovation (MIT) analyserte CO2-utslipp av hele livet for Mirage så vel som designene, i tillegg til en BMW 750 xDrive. Ved å gjøre det oppdaget de at i det amerikanske Midtvesten, mens designen SMITER 226G/km CO2 for hver kilometer den reiser, så vel som 7 -serien håndterer 385g/km, la Mirage ut bare 192g/km – men i andre områder av Amerika ble designet oppdaget for å skape færre livstid karbonutslipp enn Mirage.
• De fleste kostnadseffektive biler
Forskere fra MITs Trancik Lab så på energien som ble konsumert, så vel som CO2 som ble avgitt under bilenes produksjon, samt gjenvinning av livet. De beregnet også CO2 ‘bruker utslipp’ for hver modell, under hensyntagen til enten bensinen de ville brenne, eller CO2 som ble opprettet av kraftstasjonene som trengs for å produsere design S ‘elektrisitet.

Leave a Comment