Porsche anklaget for å endre Cayman R Discharge Test for UK Market

Porsche har blitt fanget opp i utslippstest -uregelmessigheter, etter at en domstol hørte den endret den britiske testrutinen Cayman R ble utsatt for.
Virksomheten er forstått for å ha startet Cayman Rs UK -utslippstest i UK -karbondioksid (CO2) i andre gir i stedet for først, med resultatet som den skapte mindre CO2 når den ble vurdert. Forrige generasjon Cayman Rs britiske utslippstestresultat var 221 g/km (gram per kilometer) eller CO2 ennå, i resten av Europa, ble det vurdert til 228 g/km.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Fineste sportsbiler og lastebiler å få nå
Den lavere avlesningen indikerer britiske eksempler på Cayman R satt i bånd K i stedet for l av vegskattrutinen den gangen. Mens den tilhørende utgiften til disse bandene har endret seg gjennom årene med inflasjon, har hoppet mellom dem alltid vært det skarpeste av noen form for på veiavgiftsbordet. Band K er for tiden £ 315 i året, så vel som Band L står på £ 540.
Erklæringene ble utilsiktet avdekket av det juridiske teamet til en Cayman R -eier, som saksøkte Porsche i 2011 over en påstått feil med kjøretøyet. Mens forsikringskravet ble avgjort av Porsche, henvendte eieren seg til virksomheten for mye mer info knyttet til bilens utslipp, samt på samme måte ba bilakkrediteringsselskapet (VCA) – organisasjonen som er belastet med å sertifisere bilutslipp i Storbritannia – for Passende data.
• WLTP så vel som RDE-utslippstester i den virkelige verden
Både Porsche så vel som VCA nektet først å avsløre informasjonen, men med en fleksibilitet av Info Tribunal uttalte en representant for Porsche forskjellene mellom Cayman Rs britiske CO2 -utslipp, så vel som dens europeiske var på grunn av “forskjellige skatteregimer” mellom Storbritannia så vel som resten av kontinentet.
VCA uttalte at Porsche hadde forklart at Cayman Rs avvik “ble bekreftet som i henhold til riktig godkjenningslovgivning fra typen. Porsche fortalte Times, som avdekket nyheter om testuregelmessighetene, at det ikke var i stand til å kommentere problemet på grunn av at det var “knyttet til kontinuerlig rettslige forhandlinger”.
Få hele historien på VW -utslippsavviklingen her …

Leave a Comment