Kjøpe en bergingsbil for bil deler

Dette er del tre i vår du kjøpte en bergingsbil! hva nå? serie. Alle har behov for erstatnings bildeler på ett punkt eller en annen. Faktisk får mange mennesker sin første salvage bil spesifikt siden det noen ganger er billigere å få en bergingsbil for auto deler enn det er å få delene med produsenten.

Vi har alle opplevd det – det fryktede øyeblikket når bilene dine og lastebilene slutter å fungere. Du pop hetten for å se hva som er galt, og etter noen testing tror du at du har en synder. Det er bare en liten bildel; En ellers ubetydelig del av bilen, men dessverre at en person del er hvorfor det ikke vil fungere lenger.

Naturligvis begynner du å søke etter reservedeler. Du oppdager at du kan bestille den delen du trenger direkte fra produsenten, men det er latterlig overpriced siden det er noen år gammel. Produsenten vil at du skal få en ny bil, men du avviser å la dem vinne, så du prøver å oppdage en brukt bildel deg selv. På denne tiden har websøkene dine utviklet seg i galskap. Du søker etter ting som:

Er en motor egentlig nødvendig?
Kan bilene mine og lastebilene løpe på mine virkelig håp så vel som drømmer?
Hvorfor straffer bilene mine og lastebilene meg?

Og så vises et konsept: Kanskje det er på tide for en ny bil. Men etter noen få minutters inspeksjon av bankkontosaldoen din, gjenkjenner du at du ikke er så forberedt som du trodde du ville være.

Vi vet, historien kan være en tøff overdreven. Men til noen av dere kan det imidlertid være nøyaktig hvordan det først først skjedde for deg å kjøpe en bergingsbiler og lastebil for deler. Det kan virke utfordrende å finne de nøyaktige delene du trenger, men det trenger ikke å være. Med en søkefunksjon som Copart Car Finder, kan du finne merket / modellen til bilen du surfer på og oppdag bestemte deler. Når du har de delene du trenger, kan du holde resten av bergingsbilene og lastebilen for fremtidige reservedeler eller vurdere andre benytter for det.

Leter du etter en reservedel uten produsentens markup? Finn det du trenger på en copart-auksjon.

Dele denne:
Facebook.
Twitter.
LinkedIn.

Som dette:
Liker å laste …

Leave a Comment