Kia sportage plug-in hybrid ytelse detaljer for 2022

Kia vil snart legge til en phev variant til den nye sportage line-up, utvide SUVS PowerTrain-serien for å inkludere bensin, diesel, mild-hybrid, full hybrid og plug- i hybridalternativer.
Den nye plug-in Hybrid-versjonen er tilgjengelig for å kjøpe nå og bringer utvidet hybridteknologi til sportslige for første gang.
Annonse – Post fortsetter under

Sportage er Kias bestselgende bil i Storbritannia, og den nye modellen kommer med seks forskjellige trimnivåer. Sparking av rekkevidden er sportage ‘2’, som starter fra £ 26.745 med en 148BHP 1,6-liters Turbo bensinmotor. En 113bhp 1,6-liters diesel er tilgjengelig for en ekstra £ 1000. Begge er tohjulsdrift og parret til en seks-trinns manuell girkasse.

Beste Plug-In Hybrids 2022

Utstyr for de 2 inkluderer 17-tommers legeringer, LED-frontlykter, front- og bakre kjøretøys parkeringssensorer med et reverseringskamera, cruise control og bil lys og viskere med et automatisk dimming bakspeil. En 8-tommers touchscreen Infotainment System har DAB-radio, Android Automobile og Apple Carplay-tilkobling, mens det er en pakke med sikkerhetsstøttefunksjoner, inkludert fremoverkollisjons unngåelse med fotgjenger, syklist og veikryssdeteksjon.
Flytte opp til GT-Line Trim (fra £ 29.745) bringer muligheten til i tillegg Powertrains, inkludert 48V mild-hybridversjoner av 1,6-liters bensin og 1,6-liters diesel – den sistnevnte som ser strøm opped fra 113bhp til 134bhp – begge deler Brukes med en syv-trinns dual hold automatisk girkasse. Det er også 226BHP HEV Hybrid-modellen, parret til en seks-trinns automatisk girkasse. Alle GT-linjemodeller er tohjulsdrift til plugin-modulen kommer til begynnelsen av neste år.

Leave a Comment