Hennessey Exorcist er en 1000bhp Chevrolet Camaro Speed ​​Demon

Amerikansk tuner Hennessey Performance har løftet arkene på sin siste utvikling – en ekstremt tilpasset Chevrolet Camaro ZL1 som vil være begrenset til 100 enheter per produksjonsår.
Kalt Exorcist, er den basert på den nyeste versjonen av Chevrolet Muscle Mass -bilen, får imidlertid radikal motorinnstilling så vel som modifikasjoner, slik at den kan sprenge en kvart kilometer dragstripe på mindre enn ti sekunder, i tillegg til å gjøre den til en rival for Dodge Challenger Hellcat så vel som den kommende Challenger Demon.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Topp ti muskelmassebiler og lastebiler gjennom tidene
Under panseret forblir V8 -blokken fra den vanlige Camaro ZL1, selv om strømmen er dramatisk oppe. Takket være justeringer som en større supercharger så vel som intercooler -system, nye kamaksler, sylinderhoder, et mye bedre induksjonssystem samt en motoradministrasjon som remappes, skaper det nå en fin runde 1000 hk samt 1.310nm dreiemoment – opp fra 641 hk samt 881nm i det allerede potente vanlige produktet.
Når det gjelder overføringer, tilbys både en sekstrinns håndbok og ti-trinns automatisk girkasse. Kraften sendes til bakhjulene-bakhjul pakket inn i dragstripespesifikasjonsgummi-i tillegg til Hennessey-sitater 0-60 mph på mindre enn tre sekunder. Selv om en toppfart ikke er blitt avslørt, er det risikofritt å anta at Exorcist vil brudd 200 mph.
I USA vil det bli tilbudt direkte fra Hennessey, så vel som til og med kan bestilles direkte fra Chevrolet -forhandlere. Eksisterende ZL1 -eiere vil kunne sende bilene og lastebilene sine til Hennessey også for ettermontering. Den generelle utgiften til pakken er $ 55 000 – omtrent £ 44 000 – men det inkluderer ikke kostnadskoden på 50 000 pund til ZL1 -donorbilen. De med automatiske Camaros vil måtte bruke ytterligere £ 8.000, mens en road race -pakke med Michelin Pilot Sport Cup 2 dekk kan fås for £ 5.600, for de som mener å gjøre mer enn direkte linjestrengninger.
Hva tror du om Hennessey Exorcist? Legg igjen en kommentar nedenfor.

Leave a Comment