New Land Rover Defender 110 Roofing System Telt lansert

Land Rover har gått sammen med italiensk eventyrutstyrsspesialist Autohome for å produsere et nytt taksystemtelt for forsvareren 110.
Systemet monteres direkte på SUVs taksystemskinner og er tilgjengelig å kjøpe nå, med priser fra € 3.081,96 (omtrent £ 2.800) eksklusiv moms.

Land Rover Defender Configurator Creations: Our Best Builds

Takesystemet teltpakken inkluderer en madrass, tre puter, et LED -indre lys, en avtakbar bakre baldakin, myggnett på hver dør og en kompakt aluminiumsstige. Teltets klamshell -taksystem er også laget av isolert glassfiber, som Autohome sier vil holde teltet varmt i kaldt vær og fantastisk i varmt vær – i tillegg til å dempe regnstøy.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Når det er reist, trinn trinnene 2,3 meter lang, 1,3 meter bredt og 1,5 meter høyt. Teltets taksystem er også montert på et par gassstag, som gjør at det kan åpnes ved ganske enkelt å slippe et klipp på baksiden av takboksen.
Taksystemteltet er det siste tilskuddet til forsvarerens liste over 170 tilpasningsalternativer – og Land Rover forventer at det vil vise spesielt populært på som et supplement for eventyrpakken, som har et taksystemstativ og taksystemskinner som standard, så vel som et par sidemonterte lagringssaker.
Hva lager du av Land Rover Defenders nye taksystemtelt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment