Nye 2020 Kia Picanto: Storbritannias priser samt spesifikasjoner avslørt

En ansiktsløftet versjon av Kia Picanto er lansert, med det oppdaterte bykjøretøyet satt til å konkurrere med den nylig avslørte tredje generasjon Hyundai i10. Kia har nå bekreftet Picantos britiske priser samt spesifikasjoner med rekkevidden som startet fra £ 11.200, samt bestillingsbøker åpent nå.
På utsiden får den nye Picanto oppdaterte hodelyktenheter med restyled LED -kjørelys, friske LED -baklys samt en oppdatert versjon av merkets varemerke “Tiger Nose” radiatorgitter. Kjøpere vil på samme måte ha sitt alternativ av 10 maling, så vel som to legeringshjuldesign, i enten 14-tommers eller 16-tommers størrelser.

Beste bybiler å kjøpe 2022

Kia har på samme måte oppdatert Picantos sportslige GT-line-modell, så vel som SUV-inspirert X-Line-trim, montert ny front samt bakstøtere til begge modellene. Den tidligere modellen har et bredere frontluftinntak, glanset svart trim samt nye LED-tåkelamper, mens sistnevnte kommer med nye beskyttende skrensplater i tillegg til fersk metall-effekter.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

På innsiden får Picanto en ny 4,2-tommers digitalt instrumentklynge i tillegg til et åtte-tommers infotainment-system med støtte for Apple CarPlay samt Android Auto. Sistnevnte er en tomme større enn den gamle Picantos berøringsskjerm, så vel som kan koble seg sammen med to enheter samtidig – en via Bluetooth så vel som en gjennom en USB -tilkobling.
12

Kjøpere har også et alternativ av enten tøy- eller faux-skinn-møbeltrekk, samt en rekke interiørfargepakker, som gir kontrasterende setesøm, sete-bolsters samt dashbord trim. Det tilbys fire alternativer-kalk, oransje, rød og grønn-med sistnevnte som gir en uvanlig denim-virkningsfinish til setet møbeltrekk.
NY KIA PICANTO: Motorrekkevidde
Motoroppstillingen er oppdatert for å oppfylle de nyeste utslippsstandardene. Inngangspunktet til det oppdaterte Picanto-området er en naturlig aspirert 1,0-liters tresylindret enhet, som utvikler 66bhp samt 96nm dreiemoment. På toppen av Picanto-serien sitter en revidert versjon av den utgående bilens turboladede 1,0-liters tresylindrede enhet, som produserer 99bhp samt 172nm dreiemoment, så vel som bare tilbys i GT-linjemodeller.

Leave a Comment