Prisene som ble utsatt for oppdaterte 2018 Volkswagen Golf SV

Volkswagen har avslørt britiske kostnader så vel som spesifikasjoner for den nyoppdaterte Golf SV People Carrier, som starter fra £ 20.475. Det er samlet sett på 25 forskjellige design for klienter å velge mellom; Fire trimnivåer, seks forskjellige motorvalg så vel som tre forskjellige girkasser tilbys, så vel som kjøpsbøker er åpne nå.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

VW utsatte den nye Golf SV på Frankfurt Motor Show tilbake i september. Utvendige modifikasjoner er normalt subtile, men Golf SV drar nå fordel av reviderte støtfangere foran så vel som bak, et lett modifisert rist, LED-lyskastere på topp trimmer samt LED-halelys. En ny tranebærrød utvendig farge (vist på disse bildene) samt et friskt utvalg av legeringshjul totalt de visuelle endringene.
• Finest hatchbacks til salgs
Innvendig vil du oppdage nye materialer så vel som materialer som tar sikte på å forbedre opplevd kvalitet, men den største nyheten er introduksjonen av det nye Find Pro Navigation System på flaggskipsmodeller. Den 9,2-tommers berøringsskjermen har kapasitive berøringsknapper ned på siden, pluss teknologi som gestadministrasjon samt styrket smarttelefonforbindelse. En åtte-tommers skjerm er vanlig sett nedover området.
10
Om vår adsclose denne annonsen

Ny sikkerhetsinnovasjon tilbys også på Golf SV, inkludert fronthjelp med nødbremsing av byen samt fotgjengerovervåking. Det er også netthjelp på nettet (lavhastighets adaptiv cruiseadministrasjon som fungerer så mye som 37 mph), et oppdatert parkhjelpssystem samt trailerassistanse.

Leave a Comment