Volvo for å fjerne fremtidige motorshow

Volvo vil ikke avsløre nye design på flertallet av verdens toppmotorshow, som Frankfurt, Tokyo og Paris, i stedet for å fokusere sin innsats på et mindre antall show så vel som Forbedre merket på internett -tilstedeværelsen.
• Se forhåndsvisning av Detroit Motor Show
Det kinesiske eide merket søker å minimere kostnadene på messer, i tillegg til sportssponsing, så vel som til og med TV-markedsføring i kjøp for å se på andre annonseringsmetoder. Når vi går over den spesielle tilnærmingen, sa salg så vel som annonsering av VP Alain Visser “Vi er fremdeles en ganske liten aktør i det verdensomspennende markedet … vi kommer ikke til å vinne ved å gjøre nøyaktig det samme som andre gjør”.
Herr Visser fortsatte med å spesifisere at ekstravagante motorutstillingsarrangementer er en skvettelse av penger, så vel som det er “bedre metoder å kommunisere” til det å få offentligheten om Volvos mest aktuelle biler. Dette kommer etter at firmaet avslørte sin nyeste XC90 SUV på årets Paris -show, merkets aller første nye biler og lastebil med tanke på at V40 -hatchbacken i 2012.
Annonse – Post fortsetter under

I følge firmaet tilbød det alle 1 927 aller første utgaver av den nye XC90 på bare 47 timer, rent ved hjelp av det på internettplattformene og nettstedet.
• Detroit Motor Show 2015 forhåndsvisning
Volvo vil tilsynelatende fortsette sin eksistens på tre primære motoriske show for 2015: Detroit, Genève samt Beijing. Den vil da fokusere interessen på sin årlige produktdag, med en styrende reklamebudsjettplan som blir strømmet inn på Internett så vel som ressurser på sosiale nettverk.
Tror du det er smart for Volvo å avskrekke motoriske show? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment