Vauxhall bekrefter CUT i forhandlernumre

Vauxhall skal avslutte alle forhandlerkontraktene fra april 2019 og vil franchise hele forhandlernettverket, med noen forhandlere som står overfor kutt.
Vauxhall-sjef Stephen Norman sa at selskapet skal gi sine 326 forhandlere som drives av 93 grupper, og som sysselsetter 12 000 mennesker, en to-års varsel 30. april.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Selv om merkevaren forventer at ‘flertallet’ av forhandlerne vil opprettholde franchisene sine, policy ikke kutt. Norman sa imidlertid at selskapet vil fortsette å ha det nest største nettverket fra 2019 og utover, noe som indikerer at merkevaren vil operere minst 200 franchiser.
• Jaguar Land Rover kutter 1000 britiske jobber
I følge tall fra Society of Motor Makers and Traders har Vauxhall sett et fall i 18,28 prosent i salg så langt i år, med 54 535 biler registrert innen mars.
Norman sa også at han ikke forventer noen tap av jobb som et resultat av re-franchisingen: “Jeg forventer ikke at noen personer vil miste jobben som et resultat av dette-jeg forventer ikke at det vil være en reduksjon i utsalgssteder som et resultat av disse endringene. De kjøpmennene [som mister franchisene] vil ta på seg andre virksomheter, ”kommenterte han.
Med Vauxhall og Opel nå under PSA -eierskap, sa Norman også at det ville være uunngåelig at Vauxhall -forhandlere ville dele fasiliteter med Peugeot, Citroen og DS -utsalgssteder. Den samme re-franchisingsprosessen vil pågå over hele Europa med mål om å forbedre forhandlerens lønnsomhet.
“Re-franchising er ikke noe som ikke skjer i regelmessige tilfeller innen bilindustrien,” sa Norman. “Det skjedde sist med Vauxhall Opel i 2013.”
“Forholdene endrer seg, konkurransen er mye mer voldsom og forskjellige forbruksmetoder, som inkluderer online, endrer måten folk får biler på.”
Norman sa at det ville bli tatt en avgjørelse i tredje kvartal 2018 om hvilke forhandlere som skulle få nye kontrakter, med disse kontraktene og eventuelle nødvendige oppsigelser som trer i kraft 30. april 2020.
For mange flere nyheter om Vauxhall, inkludert den nylige kunngjøringen om fremtiden til Luton -produksjonsanlegget, kan du besøke vår dedikerte nyhets- og vurderingsside.
Relaterte videoer fra Autovia

Citroen Ami Buggy: AMI blir enda rart! | Automobile Express 4K

videospill

Citroen Ami Buggy: AMI blir enda rart! | Automobile Express 4K

01/03/22

Ny Vauxhall Astra Review: Fem måter det er …

23/02/22

NY 2021 DS 4 Gjennomgang: Steve Sutcliffe -stasjoner …

19/10/21

Nye 2022 Ford Fiesta First Look: Er endringene …

24/09/21

Ny 2021 Vauxhall Astra Walkaround: Bilen til …

01/09/21

NEW 2021 Citroen C3 Aircross review: the…

07/07/21

Leave a Comment