Renault for å utelukkende selge elektriske biler i Europa innen 2030

Renault er innstilt på å bli et altelektrisk merke i Europa innen 2030, etter slike som Fiat, Mercedes og Peugeot i deres bytte til EVs innen slutten av tiåret .
Automotive News Europe siterte Renault administrerende direktør Luca de Meo for å si at “Renault vil være 100% elektrisk i 2030 i Europa”, og bringer selskapet på linje med Storbritannias forbud mot bensin og dieselkraft samme år.

Hot Alpine R5 Versjon av Renault 5 Electric Hatch for å få 215 hk

CEOS -kunngjøringen betyr at vi kan forvente elektriske versjoner av alle Renault -modeller for å erstatte sine eksisterende ICE -biler i løpet av de neste åtte årene; Disse vil bli med på den kommende Renault 4 Crossover, Reborn Renault 5 og kunngjorde nylig Megane E-Tech i merkets EV-serie.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Renault -gruppen har tidligere lagt ut en plan for å lansere 24 elektriske biler på tvers av alle merkevarene sine innen 2025. Syv av disse nye modellene vil være Renaults, med Performance Sister Brand Alpine som slipper en elektrisk A110 -erstatning, en raskere versjon av Reborn Renault 5 og en coupe-suv.
Andre steder i Renault-gruppen avslørte De Meo at Dacia vil bli en full elektrisk produsent “i siste mulige øyeblikk, på en måte som respekterer merkets verdi-for-pengene som selger proposisjon,” melder Automotive News Europe. Rimelig er nøkkelen for Dacia, så den planlegger å forlenge sine forbrenningsmotoriserte biler før du investerer i en EV-strategi. Dette kan bety at isdrevet Dacias vil bli solgt etter 2030, i markeder der de ikke har blitt forbudt.
Renault er en av flere produsenter som planlegger å stoppe bensin- og diesel -bilsalget innen 2030, sammen med Fiat, Ford, Mercedes og Peugeot. Hver nye Alfa Romeo utgitt fra 2027 vil også være elektrisk, mens DS utelukkende vil lansere EVs fra så tidlig som i 2024.
Sjekk ut det siste på Renaults Electric 5 elbil …

Leave a Comment