Mercedes-AMG utsetter 804bhp plug-in hybridkraft for fremtidige design

Mercedes-AMG har satt ut den elektrifiserte fremtiden for ytelsen til ytelsen, med to nye plug-in hybrid drivlinjer-den mest potente vil tilby mye mer enn 804bhp så vel som firehjulsdrift.
Den elektrifiserte AMG-serien vil være topp kvalitet under E Performance Banner, så vel som har blitt påvirket av Mercedes-AMGs Formel 1-operasjon, med teknisk overføring fra racerbane til vei som hjelper utviklingen. Allelektriske AMG-design er på samme måte blitt bekreftet.
Mercedes-AMG e-ytelseshybrider: motor, batteri samt elektrisk motor
AMG uttaler at de nye enhetene motorene begge bruker et modulært hybridsystem. De bruker firmaets kjente 4,0-liters turboladede V8, samt en omarbeidet versjon av den 2,0-liters firesylindrede turboladede firesylindrede motoren som ble brukt i A 45 Superhatch.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Disse forbrenningsenhetene vil bli parret til en ni-trinns AMG Speedshift-overføring med det AMG-telefonsamtaler en “fullt variabel” 4Matic+ firehjulsdriftssystem som hjelper distribusjon av strøm.
6

For begge motorene kjører en elektrisk motor på bakakselen separat på girkassen, noe som muliggjør raskere overføring av kraft for sterkere akselerasjon. De nye PHEV -drivlinjene vil også gi null utslipp som går over kortere avstander.
Avhengig av drivlinjen kan den elektriske motoren skape toppkraft på så mye som 201BHP i maksimalt 10 sekunder, samt 320Nm dreiemoment. Imidlertid er konstant effekt vurdert til 94 hk.

Leave a Comment