New Lexus LC Black Motivation Special Edition avslørt

Lexus har introdusert et nytt Black Motivation Design i LC Coupe’s line-up. Den nye spesifikasjonen vil bli tilbudt å kjøpe fra november i år, selv om kostnader ennå ikke er bekreftet.
LC Black Motivation inkluderer tonn ekstra utstyr, men vi begynner med kosmetikk. Overraskende er det fullført i Lexus sin grafitt -svartmaling, mens radiatorgitteret, dørspeil så vel som frontlysomgivelser alle har blitt byttet for svarte erstatninger.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Det er på samme måte et sett med 21-tommers Five-Spoke smidde legeringshjul i tillegg til en ny fast spoiler for bootlid. Lexus har også kastet noen få av tilleggene fra Sport Plus-pakken, inkludert takssystemet for karbonfiber samt skvetter.

BMW 8 -serie vs Lexus LC

På innsiden får kjøperne 10-veis justerbare sportsseter, semi-anilinskinnbekledning, en head-up-skjerm, et kort som er essensielt i tillegg til et 13-høyttalers Mark Levinson surround-støysystem.
Denne spesielle LC er ikke alle viser så vel som ingen gang, da Lexus har montert LC Black-motivasjonen med en torsen begrenset sklis Styringsforhold avhengig av bilens hastighet.
Det er noen ekstra fordeler så vel som sikkerhetsutstyr også, for eksempel et oppvarmet ratt, oppvarmede så vel som ventilerte seter, nøkkelfri inngang, et blinde-sporet sporingssystem samt bakside trafikkvarsling. Adaptive dempere kommer også som standard.
Lexus vil tilby begge de grunnleggende LCs drivlinjer på den svarte motivasjonsmodellen. Det innebærer at det er et alternativ for enten en 354bhp 3,5-liters V6-hybrid koblet til en CVT-girkasse eller en 471 hk 5,0-liters V8 paret til en konvensjonell automatgir. Hybriden kan skyve coupéen fra 0–62 mph på fem sekunder flat, mens V8 vil dekke nøyaktig samme sprint på 4,7 sekunder.
Klikk nå her for å sjekke ut alle de siste nyhetene om den oppdaterte Lexus ES -salongen …

Leave a Comment