Først se på Lexus GS F Super-Saloon

Dette er vårt aller første titt på The Hot Lexus GS F Saloon, foran bilens aller første offentlige utseende på Detroit Motor Show i januar. Sett for å bringe kampen til Audi Rs6, så vel som BMW M5, vil GS F komme rundt 500bhp fra en 5,0-liters V8 aller første sett i RC F Coupe.
Annonse – Kort artikkel fortsetter under

Selv om disse bildene bare avslører små seksjoner av den forreste enden av bilen, er det fjernet GS F får et mye mye mer aggressivt utseende. Det ser så annerledes ut som vi forventer å se tonede modifikasjoner til resten av designvariet i 2015.
Det er et mye større frontluftinntak, som den som er sett på RC F, så vel som ny NX SUV, som er dekket i Chrome, passer sammen, så vel som omgitt av karbonfibre trim. En helt ny Headlamp-stil på samme måte, sannsynligvis med en full ledet konfigurasjon med dagtid som kjører lys under.
De betydelige multi-spoke legeringshjulene vil være spesielt for GS F, som dekker de mye større ytelsesbremsene som er montert på denne modellen.
Vi fant GS F-testet tidligere i året med dypere sideskjørt, samt en ny bakre støtfanger, som hyller det konvensjonelle vinklede quad-eksosanlegget til Quick Lexus-modeller.
Tekniske detaljer er ubekreftet ennå, men GS F burde få en stor andel teknologi, samt mekaniske tweaks overført fra RC F, om enn beefed så mye som å takle den større salongens ekstra vekt. At 5.0 liter V8 er sannsynlig å få en åtte-trinns automatisk girkasse, samt en Torsen Limited-Slip Differential.
Vi forventer å se GS F i priset på rundt £ 80.000. Enda flere detaljer vil dukke opp på bilens Detroit avledet i januar 2015.

Leave a Comment