Nytt Alpine A4810-konsept er en hydrogen-superbil for 2035

Alpine fremhever hvordan modellene kan se ut i fremtiden med det nylig avslørte A4810-konseptet, og gi et blikk på hvordan en hydrogen-drevet alpint superbil kunne se ut i 2035 .
A4810 ble opprettet av studenter ved European Institute of Design (IED) i Torino, Italia, snarere enn internt av Alpine, med en kortfattet å utvikle en hydrogen -superbil for året 2035. Den franske sportsbilprodusenten er gitt som en offisiell samarbeidspartner Imidlertid viser firmaets interesse for hydrogenkraft. Alpines morselskap Renault har faktisk nylig avduket sine planer for en konsept -bil som viser bruken av hydrogenkraft.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Alpine GT X-over som skal bygges i 2025

IED beskriver A4810 som en “Super Berlinette” og sier Formel 1 har inspirert aerodynamikken. En betydelig splitter foran har sammen med en enkelt strake foran på bilen som kjører bakover over kalesjen, karosseriet som renner over hjulene og rikelig med aggressive kanaler og ventilasjonsåpninger. Quad -frontlyktene minner om firmaets A110 og et italiensk flagg på frontfløyen er et nikk til Torino -designteamet.
Det er doble eksosuttak på baksiden, noe som antyder at strøm kan komme fra et hydrogenforbrenningssystem i stedet for en elektrisk motor med hydrogencelle som driver med elektriske motorer. IED sier at A4810 er en “lett, men kraftig og smidig konseptbil, som gir en ren kjøreglede.”
På 5.091mm lang er A4810 lengre enn den nye Range Rover, og i superbil-tradisjonen har praktiske punkter som synlighet bakover tatt en baksete med dette ytelsesfokuserte konseptet.
7

Mens A4810 indikerer at Alpine sjekker ut potensielle fremtidige fremdriftssystemer for en høyytelsesmodell, vil det nærmeste fremtid det franske merket lansere en Hot Hatchback-versjon av den altelektriske Renault 5, samt en ny elektrisk SUV, kalt The All-Electric Renault 5, samt en ny elektrisk SUV, kalt The All-Electric Renault 5, samt en ny elektrisk SUV, kalt The All-Electric Renault 5, samt en ny elektrisk SUV, kalt The All-Electric Renault 5, samt en ny elektrisk SUV, kalt The All-Electric Renault 5, samt en ny elektrisk SUV. Gt x-over.
Firmaet jobber med en ny EV Sports Automobile-plattform i forbindelse med det britiske merket Lotus som antas vil underbygge den eventuelle etterfølgeren til den nylig ansiktsløftede A110 når Alpine beveger seg mot en allelektrisk fremtid.
Ønsker du å kjøpe en hydrogenbil? Sjekk ut vår anmeldelse av Toyota Mirai her

Leave a Comment