Ny BMW M2-konkurransepakke som er avslørt for å håndtere Audi TT RS

BMW M2 har blitt bedømt som et av de fineste tilbudene de siste årene fra det bayerske merket med høy ytelse-i tillegg til at bilene og lastebilen skal til Få et ekstra skudd av adrenalin med M2 -konkurransepakken. Den splitter nye to-dørs Coupé har blitt avslørt i forkant av sin offentlige debut på Beijing Motor Show.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

M2 -konkurransepakken løfter sin nye motor fra den utgående M3, samt vil erstatte den vanlige M2 når den blir i salg i mai. Å grøfte den nåværende M2s 3,0-liters rett-seks (som startet livet i M135i-hatchback) samt slotting i det høyere spec M3-systemet øker strømmen med 39bhp, til 404bhp. Den tilfører også ytterligere 50nm dreiemoment for å ta topptallet til 550nm, og skyver M2-konkurransen forbi den fem-sylindrede Audi TT RS, som har 395 hk samt 480Nm.
• Finest utøvende biler og lastebiler 2018
Som et resultat kan den nye designen brudd 0-62 mph på 4,2 sekunder med DCT-automatisk trimming av en tidel av et sekund fra den gamle bilens benchmark-tid. Imidlertid holder den firehjulsdrevne TT TT enda raskere, og fullfører sprinten på 3,7 sekunder.
15

Velg M -førerbunten så vel som M2s elektroniske topphastighet økes til 170 mph. Oppgraderte bremser, et nytt eksosanlegg samt revidert chassisinnstilling avrundet de tekniske endringene, sammen med kosmetiske oppgraderinger.

Leave a Comment