Mercedes B-klasse EV til utgifter £ 1500 mye mer enn BMW i3

Mercedes-Benz vil avgi £ 27.000 for sin elektriske B-klasse Electric Drive virksomheten har utsatt-£ 1.500 mye mer enn BMWs sære utseende i3 .
På grunn av å bli introdusert i Storbritannia neste år, vil 100 prosent elektriske premium MPV være de aller første bilene og lastebilene som bruker selskapets nye teknologi. Nykommeren vil koste £ 27.000 etter at regjeringsstipendet på £ 5.000, så vel som Mercedes, ikke vil tilby et batterilleieprogram.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Fineste elbiler og lastebiler å få nå
Imidlertid bruker b-klassen elbiler og lastebil en plattform som er tilpasset fra bensin så vel som dieseldrevne B-klasse-modeller. Det vil koste omtrent £ 1500 mye mer enn BMW i3 – en bil og lastebil som ble opprettet fra begynnelsen til å være en elbil og lastebil, samt er laget av avanserte materialer som karbonfiber samt aluminium.
Men med det elektriske bilmarkedet som er ukjent område for den tyske giganten, har ikke virksomheten høye forventninger til bilene og lastebilen som selger sterkt i Storbritannia. En talsperson uttalte at Mercedes reserverer å sette et pristilbud på forutsagt salg, men når de ble presset uttalte “mer enn 100, men mindre enn 500 enheter” var den grove prognosen.
Det er en lignende historie i fastlands -Europa også, med Mercedes som er forsiktige med salg på grunn av volatiliteten i EV -markedet. Forhandlere vil kunne tilby så mange som de kan, men, som mange andre biler og lastebiler i Mercedes-Benz-serien, vil B-klasse elektriske stasjon være bestillet i tillegg til å inkludere et åtte-årig vedlikeholdsprogram . Dette vil støtte de ukjente salgsforventningene.
Med dette som den aller første gangen Mercedes har introdusert en mainstream fullt elektrisk bil, ville det være naturlig å anta debutbilene og lastebilen ville være den trendy A-klassen som deler nøyaktig samme plattform som B-klassen.
På grunn av kreativ emballasje kan MPV imidlertid bringe batteriinnovasjonen uten at den også påvirker mye på interiørområdet. Batteriene sitter under baksetene som indikerer bakre passasjerer sitter noe høyere enn de ville gjort i andre ikke-elektriske B-klasse-modeller.
B-klassens drivlinje er et fremskritt av nøyaktig samme system som drev den kloke Fortwo-stasjonen. I B-klassen leverer den elektriske motoren 178 hk samt 340Nm dreiemoment. Det indikerer at B-klassen kan komme fra null til 62 mph på en rask 7,9 sekunder mens den totale drivende sorten er rundt 124 miles.

Finn ut om de mest kostnadseffektive bensinene i tillegg til dieselbiler og lastebiler som for tiden er til salgs.

Leave a Comment