Ny Polestar 1: Full informasjon om £ 135K, 592bhp Coupe

Polestar bekreftet priser for sin første frittstående modell – Polestar 1 – på Beijing Motor Show 2018. Den høye ytelseskupéen bygges på et nytt anlegg i Kina, og selv om den vil være tilgjengelig i Storbritannia så vel som Kina, Nord-Amerika og syv andre land som Accross Europe, vil den bare komme i venstre kjøretur. Polestar 1, kjøpt direkte, vil bli priset fra € 155.000 (£ 135.500), selv om det også vil bli tilbudt gjennom en abonnementstjeneste.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste ytelsesbiler til salgs
Sammen med den produksjonsklare kupéen har Polestar to videre, bekreftet allelektriske produkter og i rørledningen: en Polestar 2-salong for å konkurrere med Tesla Model 3 som vi får se på Geneva Motor Show 2019, og en større Polestar 3 Coupe SUV. ‘2’ og ‘3’ vil også være ren EV med Jonathan Goodman, Polestars sjef for driftsansvarlig, og sier; “Den eneste hybridpolestaren du noensinne vil se er denne, hver bil som kommer etter vil være en ren EV.”
Polestar 1 blir spionert som en “elektrisk ytelseshybrid”, og vil benytte seg av en 338 hk 2,0-liters firesylindret bensinmotorsending stasjon til forhjulene. En startmotorgenerator vil injisere ytterligere 39 hk, og elektriske motorer vil sende 215 hk til bakakselen. Det betyr at total kraft når 592 hk, med dreiemoment som treffer 1 000 nm. Polestar 1 vil være i stand til 0-60 mph på under 4 sekunder.
42

Polestar hevder at bilen bare kan kjøre på den bakre elektriske motoren og integrerte startmotoren, og dette gir et påstått allelektrisk område på 93 miles.

Leave a Comment