Mercedes EQ Electric Cars and Trucks Target Talles Talles 250 mils minimumssort

Mercedes ‘nye utvalg av EQ-elektriske biler vil sannsynligvis ha et minimum offisielt utvalg på i underkant av 250 miles, har firmaets FoU avslørt.
Det tyske merket forhåndsvisning av det som sannsynligvis vil være den andre EQ -designen med ideen EQA på Frankfurt. Den pene lukebackens linjer vil sannsynligvis bli beholdt da den kommer inn i produksjonen – sannsynligvis ikke mye mer enn et år til 18 måneder etter det aller første EQ -kjøretøyet, EQC SUV.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Fineste ideer på Frankfurt 2017
I en tale hos Frankfurt uttalte Mercedes styremedlem for forskningsstudie samt avansement Ola Kallenius at selv om virksomheten planlegger å tilby forskjellige skalaer med batteripakker for å gi en rekke kostnadsalternativer, vil kunder fortsatt forvente en rekke i det minste på nivå med Dagens er mye mer dyktige EV -er.
“Det er her klientatferd kan avvike litt fra metoden den er i dag,” sa Kallenius, “men jeg vil oppgi at den må begynne på rundt 400 km (250 miles) eller så mye som 500 km (310 miles). I ekte liv, avhengig av nøyaktig hvordan du driver det, kan det være litt mindre enn det. Selvfølgelig, hvis du ser på typiske pendler, er de ikke mye mer enn omtrent 50 kilometer (31 miles), men det ville ikke være noen form for mening å lage en elbil og lastebil med en rekke, si, 100 kilometer (62 miles). ”

Leave a Comment