Nye 2022 Lamborghini Countach LPI 800-4 treffer veien for aller første gang

Lamborghini har lagt den nye begrensede drevne telleken med sine tempo, på offentlige veier for aller første gang siden modellens retur ble bekreftet på Fjorårets Pebble Beach Concours D’Elegance.
For å markere anledningen har merket gitt ut nye bilder av det gjenfødte flaggskipet i bevegelse med ytterligere to Countach -design som representerer viktige bookends i modellens historie – den ekstremt aller første Countach LP 400 noensinne er bygget, så vel som den siste countach 25 -årsjubileet noensinne produsert.

New Lamborghini Huracan Sto 2021 anmeldelse

Lamborghini Countach LPI 800-4 er en italiensk superbil med begrenset kjørt basert på nøyaktig samme V12-plattform som Aventador ved hjelp av en elektrisk motor drevet av en superkapacitor, som legger ut tre ganger mer kraft enn et litium-ion-batteri av nøyaktig samme vekt.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Siden Miura har markeringen av et flaggskip i Lamborghini vært en midtmontert V12. Den nye Countach er tro mot avstamningen, med strøm fra et hybridassistert 6,5-liters tolv-sylindret system lånt fra Sian Hypercar. Forbrenningsaspektet alene skaper 769bhp, mens en 48-volt elektrisk motor skaper en ekstra 34bhp, og serverer for å skjerpe gassresponsen ytterligere.
Den totale 803 hk sendes til alle fire hjul med en 7-trinns girkasse med en-kobling, som driver Countach fra 0-62 mph på bare 2,8 sekunder-omtrent halvparten av originalen. De nye bilene og lastebilene vil løpe videre til en toppfart på 221 mph.
49

De nye bilene og lastebilene er designet som en positiv ‘etterkommer’ av 1974 -modellen, snarere enn en etterligning, samt blander countach -signaler med moderne berøringer i Lamborghini -stil, for eksempel trippel sekskantede LED -baklykter.

Leave a Comment