Citroen C1 Urban Ride Crossover Concept i Paris

Citroen har avslørt nok en konseptbil på Paris Motor Show 2014, kalt C1 Urban Ride. Den høyere Crossover-stil C1 blir med i C4 Cactus Airflow 2L, DS Divine og to moteinspirerte DS3-konsepter på Citroens Paris Show-stand.
Selv om den offisielt er en konseptbil, er C1 Urban Ride veldig sikkert basert på den nye C1 City -bilen. I likhet med Vauxhall Adam-bergartene, har Citroen som mål å kombinere bittesmå bybil proporsjoner med tykk SUV-lignende styling, og har 15 mm ekstra kjørehøyde og en 10 mm større spor. Det er også bulkere støtfangere med plastkledning, kontrastfargede skride og LED løpelys. To Urban Ride-versjoner er utstilt på showet: en hard-topp versjon, og en luftbilde-modell med et stofftak, som antyder en Citroen-rival for Vauxhalls Adam Rocks Air Soft-topp.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

C1 Urban Ride er først en kosmetisk øvelse, med Citroen som sier at den “illustrerer potensialet [av C1s] personalisering”. Gitt at det ikke er noen store ingeniørendringer under huden, er det veldig sannsynlig at urbane turen snart vil gjøre produksjonen, og bli med i Citroen C1 -serien tidlig i 2015. For å fremskynde prosessen, er Citroen vertskap Lobby selskapet for å sette bilen inn i utstillingslokaler.
For live nyheter og oppdateringer om Paris Motor Show 2014, klikk her for vår omfattende dekning.

Leave a Comment