Europa planlegger EV Battery Revolution for å fange Kina, Korea og USA

EU-kommisjonen har kunngjort en ny batteriets handlingsplan, som søker å adressere manglende evne til EU-medlemslandene til å masseprodusere batterier for elektriske biler (EV).
Kinesiske og koreanske selskaper dominerer for tiden EV -batterimarkedet, med firmaer som LG, Samsung, CATL og SK Advancement som bølger fremover når elektriske biler får trekkraft med forbrukere. Teslas gigafactory på 5 milliarder dollar i Nevada, i mellomtiden, er innstilt på å gjøre Amerika til en alvorlig aktør i markedet, nesten doblet den globale batteriproduksjonen når det åpnes i 2020.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Motortjenester og store drivstoffstasjoner for å ha elektriske ladepunkter
Europeiske tjenester kan snart utfordre disse selskapene, men etter at EU -kommisjonens sjefer bekreftet at en EUs batterihandlingsplan vil “etablere konkurransedyktige, innovative og bærekraftige batteriproduksjonsprosjekter” i EU -land.
Planen følger grunnleggelsen av en europeisk batteriallianse i oktober i fjor, og tar sikte på å sikre tilgang til rå batteriematerialer (som kobolt og litium) fra land utenfor EU. Planen vil også levere opplæring og ferdighetsstøtte for batteriingeniører og teknikere i Europa, og smi bedriftspartnerskap mellom EU -selskaper.
Andre mål inkluderer sikring av finansieringsmekanismer, nye batteriets bærekraft og resirkuleringsprosjekter og strømlinjeforming av EUs retningslinjer rundt EV -batterier. Kommisjonen vurderer at “Europa har det som trengs for å bli verdensledende innen bærekraftig batteriteknologi.”

Leave a Comment