New Saab 9-3 avduket

Saab har tatt varpene av den nye 9-3, etter nyheten om at produksjonen på salongen har startet på nytt tidligere denne uken. Den nye modellen er praktisk talt identisk med den ansiktsløftede versjonen som ble lansert i 2011, med den eneste store forskjellen som fraværet av Griffin -merket.
• Saab nyheter og anmeldelser
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Under det nye eierskapet til National Electric Car Sverige, vil SAAB 9-3 i utgangspunktet være rettet mot det kinesiske markedet med et lite antall som blir solgt direkte fra NEVS til svenske kunder gjennom nettstedet.
Den nye modellen drives av den samme 220bhp 2,0-liters turboladede bensinmotoren som ble brukt i 9-3 før selskapet gikk konkurs. Manuelle og automatiske overføringer vil også være tilgjengelig.
Produksjonshastigheten vil være “veldig beskjeden” til å begynne med, med SAAB som bekrefter at bare rundt 10 modeller vil bli produsert per uke for å garantere kvalitet er på høyeste nivå. Etter hvert vil produksjonen øke for å imøtekomme kundenes etterspørsel.
En elektrisk versjon av 9-3 vil også bli lansert våren neste år, med Kina igjen som det første markedet. Nevs ‘partner og deleier Qingdao har opprinnelig lagt et kjøp for en flåte på 200 elektriske 9-3-er.
Priset fra 279 000 SEK (£ 26,125), 9-3 vil være i salg i Sverige fra 10. desember.

Leave a Comment