New Porsche Panamera satt til ‘Polarize’ meninger

En revidert versjon av Porsche Panamera landet tidligere i år, og brakte oppdatert styling samt en plug-in hybrid drivlinje, men Porsche er allerede dypt til å etablere sin etterfølger. Fanget testing i spionbildene våre, samt vist her i spesielle bilder, MKII Panamera setter stil på toppen av agendaen, og tar sin motivasjon fra det rakiske 2012 Sport Turismo -konseptet.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Porsche -administrerende direktør Matthias Muller har gått på plate og kritisert den nåværende bilen, spesielt stylingen, og sa: “Det har vært noen feil så godt som vi vil gjøre det bedre … stilen kan være bedre.”
8

Det har på samme måte blitt rapportert at Porsches stilsjef Michael Mauer deler Mullers mening: “Du må anerkjenne at den også er den nye, men også, erkjenner at det er etterfølgeren. Så bilene og lastebilen vil se annerledes ut, det vil se bedre ut, men du vil se at det er Panamera. ”
Imidlertid er Mauer opptatt av at den nye Panamera fremdeles deler mening: “Jeg vil gjerne ha biler og lastebiler så vel som produkter som polariserer, i stedet for å være bare i orden. Jeg tror det er det verste for et produkt. ”
På utsiden en slankere taklinje, ‘Ice-Cube’ -lykter lånt fra 918 Spyder, samt full bredde halelys fra Sport Turismo-ideen, vil forbedre Panameras visuelle appell. Det knappestrødde interiøret blir ryddet opp, med berøringsfølsomme paneler på midtkonsollen, som 918 Spyder’s Dash.
8

Under huden vil den nye Panamera også utvikle seg ved å bruke VW-gruppens nye MSB-plattform for flere materialer som på samme måte vil underbygge neste generasjons Audi A8 så vel som Bentley Continental Range.
Det er lettere så vel som stivere enn den nåværende bilens underbygging, og hjelper Panamera Dip godt under to-tonn, i tillegg til at det også blir opprettet en oppdatert plug-in hybrid drivlinje.
Når det gjelder resten av motorområdet, er en all-turboladet motoroppstilling for 911 blitt sendt. Det er også sannsynlig at Porsche vil ta nøyaktig samme vei med Panamera, og forbedre økonomisk klima og forbedre ytelsen. En salgsdato for 2018 er sannsynlig, med en eksponering i 2017.

Leave a Comment