Topless Ferrari F60 America feirer Brands amerikanske bursdag

Ferrari har feiret 60 år med å selge biler og lastebiler i USA med en slående åpen toppversjon av Ferrari F12, passende kalt F60 America. Strengt begrenset til bare 10 enheter utelukkende levert til amerikanske samlere, er F60 forutsigbart tilbudt allerede, til tross for kostnadskoden på $ 2,5 millioner (£ 1,5m).
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

F60 America har langt fra bare å hakke taksystemet, så vel som søyler fra en F12 Berlinetta, sett noen fascinerende ombygginger. Ta fronten så vel som bakforkle-utseendet deres er blitt endret fra den sterkt aero-fokuserte F12, med frontgitteret som nå aper California T-er, så vel som den bakre diffusoren som spirer nye sentrale vinger.
De tradisjonelle runde baklysene buller nå ut av aluminiums karosseriet, mens F12s sitter i flukt i bilens rumpe. Det er på samme måte nye sideventiler, diamantkuttede hjul, samt en ny panseret som ikke lenger tvinger luftstrømmen ned med en blenderåpning i bilens frontvinger.
4

Karbonfiber-trimmede rullebøyler sitter på toppen av bakdekket og kikker ned i Ferraris mange utlandske interiør ennå. Det er en to-tone plan som skårer førersiden i øyne-searende rødt skinn så vel som trim, mens den reisende har et svart beholdersete samt omgivelser.
Det ville utseendet forventes å antyde F60s racingarv-som lyver og begrenset produksjonsnummer, er det to-tone møbeltrekk påvirket av 1960-tallets nordamerikanske racingteam Ferraris. Lette karbonfunksjoner gjennom den to-seters cockpiten, mens stolene i seg selv fungerer som amerikanske flagglogoer.
4

Amerika drives av den vanlige F12s 6,3-liters V12 samt syv-trinns girkasse med dobbel kobling, som tilbyr 730 hk til bakhjulene. Akselerasjonsfiguren forblir en pulveriserende 3,1 sekunder fra 0-62 mph, men det er ikke noe ord om den direkte toppfart. Ferrari har i det minste anbefalt at det medfølgende materialtaket, som skal reises manuelt, bare er garantert å feste seg på F60 så mye som hastigheter på 75 mph.
F60 Amerika vil bli avslørt i Beverley Hills 11. oktober 2014, samt gjør historie som den aller første nye Ferrari på 23 år som ikke er avslørt under forvaltning av gåtefull eks-styreleder Luca di Montezemolo.
Hvilken konvertibel Ferrari vil du heller eie, denne F60 America eller Ferrari 458 Speciale A vist i Paris? Gi oss din beslutning i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment