Hot BMW M8 Gran Coupe Idea Exposed at Geneva Motor Show

BMWs høye ytelse M8 Four-Door Gran Coupe var Marque’s Show Stopper på årets Geneva Motor Show. Med 8-serien derivat satt til å håndtere hva som helst fra den nye fire-dørs Mercedes-AMG GT til Porsche Panamera.
M8 Gran Coupe-ideen er oppgitt å være en nær forhåndsvisning av et M8-produksjonsbil som BMW vil eksponere før utgangen av 2019. BMW bekreftet på samme måte at kjøretøyet det skygger vil være den rekkevidde-varianten av Reborn 8-serien. Å indikere at det også vil være en ‘standard’ 8 -serie Gran Coupe som også bruker.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• De fleste nåværende nyheter: Geneva Motor Show 2018
Imidlertid tar ideen visjonen om kjøretøyet til ytterligheter, med utseende som Domagoj Dukek, visepresident for stil på BMW M, forklarer som “designet for å vekke ting, for å polarisere så vel som å ta high-end ut av sin komfort sone”.
19
Om vår adsclose denne annonsen

Frontenden av M8 Gran Coupe er tydelig assosiert med den nylig eksponerte 8-serien, men det er mye mer aggressivt og har pene styling-signaler, for eksempel et dobbelt-Kidney-rist (med gull surround) som utvides mot bunnen for å understreke det nedre tyngdepunktet.
Profilen til kjøretøyet er tradisjonell fire-dørs coupé, med lange overheng foran så vel som bak for å hjelpe ‘strekke’ ut profilen. Takingen er laget av karbonfiberforsterket plast (CFRP)-nøyaktig det samme lette materialet som brukes til panelene på BMWs i3 så vel som i8 øko-biler-i et pristilbud for å få enda mye mer av Gran Couchs masse så lav som mulig.

Leave a Comment