Renault Captur får nytt topp-spec trimnivå

Renault Captur Crossover er det nest mest solgte designet i det franske merkets line-up, samt en ny toppspesialsignatur “-design er lagt til i rekkevidde, som kan skilte med ekstra sett så vel som noen utvendige endringer over de eksisterende modellene.
Den fremtredende crossovers topp-spec-trim tilfører 17-tommers legeringer, rikelig med kromdetaljer i tillegg til en to-tone maling. Seks farger er tilgjengelige, med den særegne flammenødmaling som gjør karakteren.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Beste crossovers på markedet
Inne i signaturdesignet er det polstring, eksklusive matter, så vel som dørkar, så vel som noen fargekodede detaljer på midtkonsollen samt luftventiler. Renault har også gitt den nye designen litt ekstra teknologi inni.
7

Det syv-tommers infotainment-systemet for berøringsskjerm har nå USB-tilkobling samt en opprettet stereo med 3D-lyd. En bakre bilparkeringskam er på denne modellen, i tillegg til bilparkeringssensorer bak.
I tillegg er Renaults ‘Grip Xtend’ vanlig-et trekkraftkontrollsystem som hjelper på tøffe overflater, noe som gir forhjulsdrift captur en viss terrengevne.
Tilgjengelig for bestilling nå, tilbys Captur -signaturen med den vanlige variasjonen av motorer. Prisene begynner på £ 17,495 for den turboladede 0,9-liters TCE 90 bensin, og stiger til £ 19,695 for den automatiske bare TCE 120. DCI 90 diesel starter på £ 18,895.
Vil du velge en Renault captur over de kompakte crossover -rivalene? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment