Nye 2021 Bentley Bentayga Hybrid ankommer i oktober som er priset fra £ 155 500

Bentley har avslørt at den nylig ansiktsløftede Bentayga Hybrid vil bli priset fra £ 155 500 når leveransene begynner senere i oktober.
Hybrid Bentayga er satt til å være en av to plug-in-modeller som den vil gi ut i 2021 Bensinmotor kombinert med et batteri og elektrisk motorsystem.

New Aston Martin DBX Coupe Spearheads New CEOs planer

Drivingen går uendret fra den forrige versjonen av Bentayga -hybrid. Den 3,0-liters tvilling-turboladede V6-bensinmotoren og den elektriske motorkombinasjonen utvikler en maksimal effekt på 443 hk (335 hk fra motoren og 126 hk fra den elektriske motoren) og 700nm dreiemoment.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Uten andre maskinvareendringer fortsetter den oppdaterte Bentley Hybrid å sprint fra 0-60 mph på 5,2 sekunder før toppen av 158 mph.
Som før, takket være sitt konvensjonelle 17,3 kWh-batteri, har Big Bentley SUV også et rent elektrisk område på 25 mil-det er seks mil mindre enn pre-facelift-modellen, men bare fordi Bentayga Hybrids nullutslippsområde er sjekket under under Det strengere WLTP -testregimet, i stedet for den gamle NEDC -standarden.
17

En toppfart på 84 mph er mulig uten hjelp fra bensinmotoren. EV -stasjon, hybrid og hold stasjonsmodus lar bilisten manuelt administrere batteribruk på farten, mens en maks ladehastighet på 7,2kW indikerer at en full oppfylling kan oppnås på to og en halv time.

Leave a Comment