Vauxhall VXR-merkevare å online med assistanse fra hybrid tech

Vauxhall VXR-navnet ser ut til å være på nettet etter en hiatus, med en talsperson for forretningsmessige som indikerer at hybridinnovasjon kan gjøre det mulig for den britiske forestillingen undermerke å fortsette i fremtiden .
VXR -design tilbys ikke lenger i Storbritannia; Inntil nylig hadde Vauxhall-nettstedet brukt detaljer om Corsa VXR, så vel som den Holden-hentet VXR8 Super-Saloon, men nå peker produsenten bare elskere mot sider på ‘Tidligere VXR-modeller’. I stedet har Vauxhalls aller første ytelsesorienterte design under sin nye eier, PSA, blitt merket GSI, samt lagt opp som mye mer avanserte tilbud enn Hardcore VXRs fra gamle.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Ny stilig Vauxhall Corsa GSI avdekket
Vauxhall bekreftet nylig at en Corsa GSI ville gå inn i showrooms senere i år – i tillegg til at han fulgte med den kunngjøringen, antydet en innsider å automatisk avsløre at VXR ennå kan ha en fremtid. Nå har en talsperson fortalt søskenstedet vårt Carbuyer: “VXR vil overleve. Vi har ikke mistet dette sportslige merket, så det vil holde seg i forkant av ytelsesmotorering i mainstream. VXR -produkter vil alltid være et hardcore -tilbud, med et hopp i ytelse [over GSI] i tillegg til ekstremt fokusert dynamikk. ”
Talsmannen antydet på samme måte at elektrifisering kan spille en rolle i fremtidige VXR -produkter og sa: “Det vil kreve mye mer effektive strømkilder.”

Leave a Comment