New Skoda Vision X Concept forhåndsvisninger Little SUV

Dette er Skoda Vision X, et Geneva Motor Show-konsept som forhåndsviser en ny liten crossover fra det tsjekkiske merket, lignende i stil som Seat Arona og VW T-Roc.
Show-bilen bruker også komprimert naturgass (CNG) som et potensielt renere drivstoff og har en mild-hybrid drivlinje laget for å tilby firehjulsdrift og begrenset rent elektrisk løping.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Vision X – som forventes å nå produksjonen i 2019 og kan bære merket Amiq eller Anuq – er mye mer av en crossover enn en SUV. Den er 4 250 mm lang og 1800 mm stort – lengre og bredere enn begge sine ‘søster’ VW Group -biler, T -Roc og Arona. Men Skodas taklinje er også vesentlig lavere enn begge disse kjøretøyene.
Betydelig er at Vision Xs akselavstand er 2 645 mm – 55 mm opp på en T -ROC og hele 80 mm lenger enn en Aronas – fordi Skoda vil at den minste SUV -en skal levere familiens billighet som fremdeles er et familiemedlem sjeldenhet i denne stilfokuserte klassen. For å oppnå dette, baserer den produksjonsbilen ikke på supermini-lengde-iterasjonen av VW-gruppens MQB A0-plattform, men i stedet på den lengre versjonen som også vil bli brukt i neste generasjon av Rapid.
20

Den lengre akselavstanden er tydelig åpenbar i designet, som inneholder Skodas unike ‘kick’ rundt C-søylene. Fronten blander firmaets nåværende SUV -stilspråk ved å sette kjørelysene på dagtid (som også gir animerte tegnsignaler) som sitter over de større frontlyktene nedenfor.

Leave a Comment