All-Electric Volkswagen ID. California Campervan kunngjorde

Volkswagen vil bringe sin elektriske bilferdighet til Camper Van-markedet i løpet av de neste årene med en id.buzz-basert ‘id. California ‘Campervan, har selskapet bekreftet.
Den nye modellen ble kunngjort i dag etter selskapets tilsynsstyremøte, og skal bygges på VWs Hannover -anlegg på en ny samlebånd – som allerede har startet. Hannover -anlegget vil produsere ID.Buzz Electric Van i People Mover (Passenger) og Cargo (Commercial Vehicle) skjemaer fra neste år, i god tid før ID. California lanseres “i andre halvdel av dette tiåret”.

Ny Volkswagen ID. Buzz MPV bringer Type 2 -bobilen tilbake til livet

Faktiske detaljer om den nye bobilen har ennå ikke blitt utgitt, men vi vet mye om ID. Buzz som det vil være basert på. Bilen ble drillet i mønstret forkledning forrige måned, og viser at produksjonsversjonen vil opprettholde viktige visuelle detaljer som ble sett på konseptet.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

ID.Buzz, som hadde som mål å tilby en moderne vri på den anerkjente Camper -varebilen på 1950 -tallet, vil være basert på selskapets MEB -skreddersydde EV -plattform. En rekke batteristørrelser, fra 48kWh til 111 kWh, vil bli gitt – hvorav den største sies å gi ID.Buzz et maksimalt område på rundt 340 mil. Den ekstra vekten av innvendige beslag og campingutstyr kan redusere dette området i ID. California, imidlertid.
ID.Buzz-serien forventes å starte av med en 201bhp enkeltmotorisk bakhjulstrekk-drivlinjealternativ, med høyere drevet, dobbeltmotoriske varianter som gir firehjulsdrift. Som andre MEB-baserte modeller, vil det også støtte rask lading.
Dr Casten Intra, styreleder ved VW Commercial Vehicles, sier IDen. California “vil kombinere den pågående trenden mot mobile fritidsordninger med bærekraftig CO2-Neutral mobilitet.”
Kunngjøringen blir også beskrevet som “gode nyheter” for firmaets Hannover-nettsted, som vil bli ombygd til å bli et flermerkeanlegg. Flyttingen vil beskytte arbeidsplasser på stedet, med VW som signerer en avtale som retningslinjer for “operasjonelle oppsigelser” til slutten av 2029.
På kort sikt vil Hannover produsere T7 multivan og de siste variantene av T6.1-transportøren, med id.buzz-produksjon som starter neste år. Imidlertid vil den også produsere modellene som kommer ut av Audis Artemis -prosjekt, sammen med kroppsproduksjon av en ny elektrisk Bentley, som skulle komme i 2025.

Klikk her for å lese vår anmeldelse av Volkswagen ID. Buzz Concept …

Leave a Comment