Super Bowl 2018: Årets fineste biler og lastebilreklamer, så vel som den største fra fortiden

veldig skålreklame er massive, for noen er de enda større enn selve spillet. For medlemmer av bilen avslører teamet er dette spesielt sant for biler og lastebilreklame, som vanligvis er en sann fest med biler, komos samt uforglemmelige historier – en og annen dud er også en mulighet.
De enorme amerikanske produsentene, som Ford så vel som GM, har prøvd å utnytte millioner på millioner av publikum som stiller inn i mange år, så vel som hvem som kan klandre dem – fjorårets Very Bowl trakk 111 millioner publikum over hele verden. I mye nyere tid har mye mer verdensomspennende merker, som Kia, Audi og Toyota, prøvd å presse bilene og lastebilene sine i det amerikanske markedet så vel som utover ved å fange selve skålpublikummet med sine enorme budsjettplan -reklamer .
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Finest filmbiler og lastebiler gjennom tidene
I likhet med juleannonsene her i Storbritannia, har det endt opp med å være noe av en konkurranse om biler og lastebilmerker som hver prøver å skape den aller beste industrielle i tillegg til å skaffe seg mye mer eksponering sammen med skryterettighetene. Det har ført til noen virkelig fremragende biler og lastebilannonser i nyere tid med høye produksjonsverdier samt mange stjernevendinger.
På grunn av det enorme publikum som ser på forretningskravet for å stubbe opp rundt 5 millioner dollar (3,5 millioner pund) i 30 sekunders lufttid i løpet av selve skålen. I 2016 ryktes Hyundai å ha brukt rundt 30 millioner dollar (21 millioner pund) på bare fire annonser!
Når er selve skålen på i Storbritannia?
Hvis du tenker på å se 2018 Adverts Live, eller muligens det jevnlige spillet, vil du kreve å være forpliktet. Som New England Patriots kick-off mot Philadelphia Eagles klokka 18:30 østlig tid 4. februar, det vil si 12:30 AM UK-tid 5. februar.

Leave a Comment