2018 Ford Tourneo skreddersydd eksponert

Ford Transit skreddersydd får en oppdatering, i tillegg til at Tourneo Custom-Made Traveler-varianten er blitt utsatt på Frankfurt Motor Show. Den reviderte designen tilbys med så mye som ni seter i en rekke akselavstandslengder, så vel som Ford kan skryte av at Tourneo er den eneste varebaserte leverandøren som er til salgs med seks separate bakseter som kan settes opp individuelt.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Oppgraderinger til Tourneo skreddersydd begynnende på utsiden, med et revidert rist så vel som kjørelys på dagtid, men de enorme modifikasjonene blir oppdaget innen. Det er et forbedret luftkondisjoneringssystem som øker hytteventilasjonen, mens seks USB-porter brukes til å lade elektroniske enheter. Det er et forbedret stereoanlegg med 10 høyttaler også.
Bygg av høy kvalitet så vel som forbedret hyttedrim er laget for å gi en mye mer eksklusiv, utøvende følelse for å sikre at Tourneo skreddersydde kan-utøvende versjoner av VW T6-transportøren samt Mercedes Vito Vans. Et tillegg til er finkorns skinn, som vil gi enda høyere eksklusiv følelse.
14
Om vår adsclose denne annonsen

Under panseret får Tourneo skreddersydd den nåværende 2.0 EcoBlue Diesel som ble introdusert for transittet i fjor. Systemet er rangert til 168 hk), mens det tilbys med sekstrinns håndbok samt sekstrinns utvalgte automatiske girkasser. Nok et spesielt tillegg til Tourneo skreddersydd er selvutviklende luft-suspensjon bak, noe som øker varebilens hyttekomfort.
Sikkerhet er et avgjørende element i den nye Tourneo -skikken, med en ny intelligent hastighetsbegrenser som nå er montert. Deteksjon av blind areal så vel som bakre netttrafikkvarsel er lagt til, mens kollisjonsvarsel samt fotgjengerdeteksjon, kjørefelt, adaptiv cruse samt tverrvindstabilitet overføres fra den gamle turneo.
I et forsøk på å kjempe med andre van-baserte utøvende skyttelbusser, tilbys Tourneo skreddersydde i luksuriøst Titanium X-trim. Dette inkluderer lær, Sync 3-stemmestyring med Sat-Nav samt et bakkamera, samt Xenon-lys. I tillegg tilfører Sport Trim en bodykit med tvillingstriper i tillegg til spesielle 17-tommers legeringshjul, mens delvis skinntrim også er en del av pakken.
Følg alle nyhetene fra Frankfurt Motor Show 2017 her …

Leave a Comment